TUIA – în perfectă armonie cu natura!

TUIA – în perfectă armonie cu natura!

Cu o îngrijire corespunzătoare, arborii de tuia pot avea o viață „verde” și lungă.
Aceștia sunt nelipsiţi din parcuri şi grădini, fiind elemente decorative extraordinare, dar având şi o valoare ecologică mare, reprezentând varietatea forestieră cea mai rezistentă la poluare.
Este una dintre cele mai utilizate plante decorative din grădinile lumii pentru forma sa unică, piramidală, dar și pentru funcțiile multiple pe care le are: oferă umbră și intimitate în egală măsură.
De altfel, tuia este adesea folosită pentru a crea un gard viu, un paravan în grădină, care să ne ferească de ochii curioși. Poate la fel de bine delimita diferite sectoare ale grădinii, precum un spațiu rezervat florilor de un altul în care creșteți legume.
O plantă rezistentă, care se pliază pe orice climat și care necesită minimă îngrijire, tuia este o opțiune perfectă pentru grădina ta. Este populară datorită culorii verzi de smarald (de unde i se trage și numele) pe care și-o menține tot timpul anului. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți după ce ați plantat-o este să o tundeți, în special în partea superioară, pentru a-i menține forma distinctă, la începutul sezonului cald.

Când vine vorba de amenajări exterioare și grădini de vis, tuia este regina verde, cu ajutorul căreia se poate crea locuri mirifice în care liniștea și relaxarea sunt în perfectă armonie cu natura!

Vă așteptăm cu cele mai frumoase plante de tuia pregătite pentru plantare, cu balot de pământ pentru transport!

Preluăm comenzi la telefon: 0768 877 637!

Andrei

Website:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *